Eladó ház Aba, Csendes 60 nm
Eladó ház Aba, Csendes 60 nm
Eladó ház Aba, Csendes 60 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7866585
Referenciaszám: M251978
Frissítve: 21 napja

Aba eladó családi ház 2 szobás: 17 millió Ft

17 millió Ft
283 334 Ft/m²
60 m²
Alapterület
554 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 49 338 Ft
Második évtől
67 332 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fejér vármegyében, Aba város, csendes részén a városközponthoz közel, eladó egy két szobás, összkomfortos, vegyes falazatú, gáz konvektor fűtésű, részben felújított, 60 nm-es családi ház, az udvaron garázzsal, és jelentős értéket nem képviselő fából készült melléképülettel. A ház eddigi felújítása során az elektromos vezetékek, és egyéb gépészeti csövezések újakra lettek cserélve. Néhány helyiségben alu profilra szerelt gipszkarton álmennyezet került felszerelésre, valamint többségében új járólapok, fali csempék lettek beépítve, valamint új műanyag nyílászárókat is kapott az épület. A két világos szobában hagyományos hajópadló burkolat van, a konyha aljzata is lapozásra előkészítve. A mennyezet a padláson elhelyezett lépésálló kőzet gyapottal szigetelt, ez által a fűtési költség igen kedvező, valamint jelentősen optimalizálódott a téli-nyári belső hőérzet. A ház kívülről felújításra vár. A körbe kerített telek udvarán egy garázs található, és egy fából készült gyenge állapotú melléképület. Az ingatlan remek választás amennyiben egy szépen fejlődő vidéki kisváros csendes utcájában szeretne otthonra lelni egy jó ár-érték arányú házban, melyet saját ízlésére formálhat. Az ingatlan vásárlást igény szerint ingyenes finanszírozási tanácsadással tudjuk segíteni.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1968
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szombat Ferenc Székesfehérvár Palotai út 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 636 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szombat Ferenc Székesfehérvár Palotai út 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 636 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY