Eladó lakás Sárvár 43 nm
Eladó lakás Sárvár 43 nm
Eladó lakás Sárvár 43 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7855515
Frissítve: 7 hónapja

Sárvár eladó apartman és garzon 2 szobás: 49 millió Ft

49 millió Ft
1 139 535 Ft/m²
43 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 210 Ft
Második évtől
194 076 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Sárvár fürdő közelében eladó 6 éve saját tulajdonú, magas kihasználtságú, a kovid alatt felújított apartmanunk. Az apartman 43 nm-es, amerikai konyhás, nappalis, külön hálószobás, erkélyes, mágneskártyás rendszerrel felszerelt, légkondicionált, rendkívül alacsony rezsiköltségű, saját zárt parkolóhellyel rendelkezik. Minden nyílászáró olyan automata rendszerrel szerelt, hogy ha működik a klíma, akkor nyitásnál kikapcsolja, zárásnál újra indítja. Az udvaron játszótér és grill lehetőség van. Az apartmant teljes üzemeléssel adjuk el: bejáratott, visszatérő vendégkörrel, saját honlappal, bookingos, szallas.hu-s és szép kártya szerződésekkel, mobiltelefonnal. Tulajdonképpen csak tovább kell üzemeltetni. Az alábbi honlapon megnézhető a teljes foglaltság, az árak, amelyet természetesen az új tulaj a maga elképzelése szerint változtathat. A jövő évi foglalási lehetőség jelenleg ki van kapcsolva, hogy az új tulajdonos a maga elképzelése szerint alakíthassa, mert már van kereslet a jövő évre is.

Tulajdonságok

Típus:
Apartman és garzon
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Házközponti
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 626 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 626 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY